Schitterende game drives

Wij willen jullie heel erg bedanken voor een geweldige reis (augustus 2016) door Zuid-Afrika. Samen met de kinderen en kleinkinderen hebben wij met onze gids Rudolf een prachtige vakantie genoten. Geweldig mooie accommodaties en goed eten. Iedereen is aangekomen. Schitterende game drives, waarbij we verschillende keren de big 5 gezien hebben. De keuze van de parken rondom Johannesburg met daardoor korte afstanden bleek voor ons gezelschap de juiste. Het bezoek aan Sun City was een goede afwisseling van al het dierengeweld. Nogmaals van harte bedankt.

Cor en Cunera

View the embedded image gallery online at:
http://africatours.nl/reiservaringen#sigProId8e06ec3ddd

 

Vanaf Johannesburg met de auto via de oostkust naar Kaapstad.

Wij hebben met zijn zessen een fantastische reis (juli-aug 2016) gehad door Zuid-Afrika. Vanaf Johannesburg met de auto via de oostkust naar Kaapstad. We vielen van de ene verbazing in de andere. De natuur, de mensen, de dieren en de meest geweldige accommodaties. Game drives waren soms spannend maar prachtig. De rangers bevlogen en enthousiast. Overnachtingen dan weer luxe, soms koud (tja winter in Afrika), soms in the middle of nowhere….maar altijd adembenemend. Top geregeld door Link2Travel! Wij zijn verkocht en willen zeker nog eens terug.

Marco en Celia Lokhorst

View the embedded image gallery online at:
http://africatours.nl/reiservaringen#sigProIddf28d06453
 

 

Wij hadden een super reis in Namibië

“Wij hadden een super reis in Namibië. Alles was PERFECT. Prachtige accommodaties, vriendelijke mensen, prachtige natuur en vergezichten. En op de valreep hebben jullie nog een prachtige ballonvaart voor ons geboekt op oudejaarsdag (2015) boven Sossusvlei. Een unieke en fantastische belevenis \\\"must do\\\"-thing! Jullie zijn gewoon de MAX. Baie dankie! voor de prima service (tweede keer) en tot de volgende bestemming.\\\"

Mark en Griet, Aarschot België

View the embedded image gallery online at:
http://africatours.nl/reiservaringen#sigProId17cc77134e

 

TWEEDE PRACHTIGE RONDREIS ZUID-AFRIKA

“Bedankt voor deze tweede prachtige reis door Zuid-Afrika die we weer via jullie hebben geboekt! Alles klopte opnieuw tot in de puntjes. De gastadressen, de routebeschrijving naar deze adressen, de tips en documentatie die we mee kregen over bezienswaardigheden onderweg… het was echt geweldig. Het was mede daardoor dat we ons echt op ons gemak voelden en optimaal konden genieten van dit prachtige land met z’n prachtige inwoners. Wat hebben we genoten van onze Afrika-reis. In één woord FANTASTISCH. Om te ervaren tussen de wilde dieren te rijden. Je kon ze bijna aanraken. Ook de kennismaking met de Afrikaanse bevolking was echt geweldig, al moet gezegd worden dat je ook wel schrijnende dingen meemaakt. Als je zomaar midden tussen de armoede loopt. En dan toch de vriendelijkheid van deze mensen ervaren. Heel bijzonder. Mensen zeiden tegen ons ‘dat jullie dat durven!’ Nou, wij hebben ons geen enkele keer onveilig gevoeld. Het was echt geweldig. Nogmaals bedankt!”

Frank en Riek Bos

View the embedded image gallery online at:
http://africatours.nl/reiservaringen#sigProId7b3a2dbe45

 

WEST KAAP & KAROO NATIONAL PARK

“Op de vakantiebeurs in Utrecht hebben wij Esther en Ineke van Linker Africa Tours/Link2Travel ontmoet. Het goede gevoel, om met deze dames onze trip naar Zuid-Afrika (in de zomer van 2014) uit te gaan stippelen, is zeker een goede keuze geweest. Er is alles aan gedaan om aan onze wensen en voorwaarden tegemoet te komen. De reis was erg goed voorbereid en onze hooggespannen verwachtingen zijn volledig ingelost. Verder vonden wij het een prettig idee dat we tijdens onze reis altijd op hen konden terugvallen indien dit nodig was. Bij Esther en Ineke is de KLANT KONING en wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad.”

Ad en Maaike van den Brand

 

DE REIS VAN ONS LEVEN

“Wij zijn zondag 5 oktober 2014 huiswaarts gekeerd na een reis van drie weken door Zuid-Afrika. Verzorgd door Esther en Ineke (Linker Africa Tours/Link2Travel). Het was qua hotels perfect verzorgd en ook de informatie over het gebied waar we waren was prima in orde. De bruikleen van de TomTom is erg handig en compleet voorbereid door hen, met alle hotels er al in geprogrammeerd! Dit alles tegen een betaalbare prijs. Het bezoek bij hen thuis en de gesprekken achteraf geven blijk van vakkundigheid. We hebben de reis van ons leven gehad. Esther en Ineke, reuze bedankt!”

Wim en Nelly Verbruggen