WELK VERVOER KIEST U VOOR UW RONDREIS?

Onze reizen op maat zijn geheel verzorgd en tot in detail voor u uitgewerkt. Dat betekent dat – indien u dat wenst – wij ook het vervoer tijdens uw rondreis voor u kunnen regelen, zodat de verschillende onderdelen van uw reis naadloos op elkaar aansluiten.


VLUCHTEN

Wilt u liever zelf uw intercontinentale en/of binnenlandse vluchten boeken? Wij helpen u daar graag bij! Uiteraard kunt u dat ook geheel aan ons overlaten. Wij werken veel samen met Skybreakers, dé specialist op het gebied van vliegtickets.

Boekt u zelf uw vliegtickets? Geef dan even de ticketgegevens aan ons door, zodat we het begin van uw rondreis optimaal kunnen laten aansluiten op uw aankomst in het land van bestemming.


HUURAUTO

Een huurauto is ideaal voor een rondreis, u bepaalt immers zelf het tempo. Afhankelijk van de bestemming, zijn er legio mogelijkheden. Voor sommige landen is een standaard auto wat lastiger en adviseren wij u om een 4x4 te huren. Geef ons uw voorkeur door, dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden!

Linker Africa Tours werkt samen met verhuurbedrijven Avis en Sunnycars.

logo sunnycars

 

avis logo


GIDS/CHAUFFEUR

Onze gidsen en chauffeurs weten alle ins en outs van uw plaats van bestemming. Beleef een onbezorgde vakantie en laat u meenemen naar de meest authentieke plekjes onder begeleiding van uw eigen gids/chauffeur. Luister naar de verhalen, ontdek de geheimen van de cultuur en gewoontes met een betrouwbare gids of chauffeur!

 

Bijkomend voordeel van het inschakelen van een chauffeur, is dat u en uw medereizigers optimaal kunnen genieten van de omgeving. Evenals bij het huren van een auto of camper, kunt u in overleg met de gids/chauffeur het reistempo bepalen. En hoe meer reizigers of hoe groter de groep, des te aantrekkelijker de prijs!


GROEPSREIZEN

Bent u van plan om met een groep te reizen? Of wilt u liever op pad met een georganiseerde groepsreis? Ook dan zijn wij u graag van dienst. We werken nauw samen met lokale, betrouwbare organisaties. Het voordeel van een groepsreis is dat data en route zijn vastgelegd en vervoer voor u is geregeld, waardoor u optimaal van de omgeving kunt genieten tijdens uw reis!