SELF DRIVE RONDREIZEN

Ga zelf op avontuur uit en ontdek de mooiste plekjes met een self drive rondreis! Self drive rondreizen met de auto geeft u veel vrijheid. Doordat de route (voor een deel) vast staat en de accommodaties vooraf door ons zijn geregeld, kunt u toch met een vertrouwd en verzorgd gevoel op reis. U rijdt zelf van A naar B, maar hoe lang u daarover doet? Dat bepaalt u zelf!


ONTDEK, GENIET & ONTSPAN!

Komt u een gezellig plaatsje tegen? Wilt u naar een museum, of heeft u een overweldigend uitzicht waar u nog even van wilt genieten? Alles kan! De tijd is aan uzelf. U weet waar de bestemming is, het voorgeprogrammeerde navigatiesysteem doet zijn werk, dus u hoeft nergens aan te denken. Alhoewel… vergeet niet te genieten onderweg.

 

Zo’n reis vliegt voorbij! Als u bij de accommodatie aankomt staat een heerlijk bed voor u klaar en kunt u lekker ontspannen en genieten van al het moois (en lekkers!) wat u wordt voorgeschoteld. Onze tip? Meng met de lokale bevolking en andere gasten ter plaatse. Zo krijgt u nog meer tips en ‘inside information’ over de lokale gebruiken, cultuur en omgeving.


SELF DRIVE RONDREIZEN OP MAAT

Linker Africa Tours is specialist op het gebied van self drive rondreizen op maat. Samen stellen wij uw droomreis samen, waarbij een optimale balans tussen ontdekken en ontspanning centraal staat. Wilt u een verre reis maken en maximaal genieten van de omgeving? Een ultiem gevoel van vrijheid ervaren? Denk dan eens aan het boeken van een self drive! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies op maat.