REIS OP MAAT

Het wordt úw reis. Uw vakantie. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij voorafgaand aan het samenstellen van uw reis op maat, een goed beeld hebben van uw wensen. Wij nemen hier dan ook uitgebreid de tijd voor en nemen in huiselijke sfeer de mogelijkheden met u door. Denk aan zaken als:

  • Reistempo
  • Vervoer
  • Activiteiten
  • Type accommodatie(s)
  • Budget
  • Persoonlijke details & interesses

UITSTEKEND & KUNDIG ADVIES

Wilt u luxe op reis? Of juist low-budget het avontuur tegemoet? Tijdens het gesprek nemen wij uw wensen door en proberen wij al uw vragen te beantwoorden. Want wat kunt u verwachten tijdens zo’n reis? Zijn er extra vaccinaties of documenten nodig? Door onze persoonlijke ervaringen en uitgebreide kennis bent u verzekerd van een uitstekend en kundig advies.


REISVOORSTEL OP MAAT

Na het gesprek gaan we aan de slag met uw input en u ontvangt binnen afzienbare tijd een reisvoorstel op maat. Het voorstel kan eventueel verder naar wens worden afgestemd en – indien u akkoord gaat – wordt de boeking bevestigd. Dan begint het voor ons pas echt, want uw reis op maat moet natuurlijk op en top geregeld zijn! Voordat u op reis gaat, ontvangt u een uitgebreid reisprogramma en de nodige documenten. Tijdens de reis staan we stand-by in geval van nood of bij vragen en na de reis zijn we natuurlijk enorm benieuwd naar uw belevenissen!


UW BETROUWBARE PARTNER VOOR EEN REIS OP MAAT

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek. Bij een reis op maat van Linker Africa Tours zijn de mogelijkheden eindeloos. Tot gauw!