Reis- en annuleringsverzekering

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u onbezorgd van genieten. Toch kan er altijd wat gebeuren, zoals diefstal, een ongeluk of ziekte. Ook op vakantie. Mocht zich iets vervelends voordoen, of u kunt bijvoorbeeld onverhoopt niet op vakantie, dan bent u met een verzekering van Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele (financiële) gevolgen daarvan.

 

KORT- OF DOORLOPENDE REISVERZEKERING?

Gaat u vaker op reis? De Europeesche biedt kortlopende én doorlopende verzekeringen. De kortlopende verzekering geldt voor de duur van één vakantie. Met de doorlopende verzekeringen bent u het hele jaar door verzekerd. Als u vaker in het jaar op vakantie gaat, is een doorlopende verzekering al gauw voordeliger. Hiermee verzekert u alle vakanties in één keer, wanneer en hoe vaak u ook gaat. Handig toch?

 

RUIME KEUZE REIS- & ANNULERINGSVERZEKERINGEN

Als u bij ons een reis boekt, dan is een reisverzekering verplicht. Een annuleringsverzekering raden wij overigens ook aan!

U kunt op reis alles verzekeren, maar u kunt ook voor een lagere dekking kiezen met een hoger eigen risico. Kijk voor de verschillende typen reis- en annuleringsverzekeringen op www.europeesche.nl. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag!