Over Linker Africa Tours

Linker Africa Tours is expert op het gebied van maatwerkreizen. Door onze jarenlange ervaring als Afrika-specialist en onze eigen reislust, hebben we veel kennis opgedaan – van Afrika – en zijn we een kei in het organiseren van reizen op maat.


PERSOONLIJK & DICHTBIJ

In tegenstelling tot de meeste andere reisorganisaties, werken wij in Zuid-Afrika bijvoorbeeld zónder tussenpersonen. Dat is vrij uniek! Wij kennen namelijk zelf de accommodaties en hebben persoonlijk contact met de lokale partners. Door de eigen ervaring, ervaringen van klanten en informatie van mensen ter plaatse, is deze kennis in de loop der jaren enorm gegroeid en kunnen we ons met recht dé specialist in reizen op maat noemen.


PASSIE & LIEFDE

Onze reizen worden met liefde voor u samengesteld, mede door onze passie voor Afrika. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een goede band op te bouwen waarbij persoonlijk contact onze prioriteit heeft. Zo kunt u ons ook tijdens uw reis bereiken via WhatsApp, sms, telefoon of mail voor vragen of hulp onderweg. Als bij u de voorpret is begonnen, genieten wij een beetje met u mee. Wij weten immers wat voor moois u te wachten staat...


WILT U OOK REIZEN OP MAAT?

Onze reizen op maat zijn tot in de puntjes geregeld. Wilt u ook zonder gedoe en stress veilig op reis? Het échte Afrika beleven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren voor de reis van uw dromen!


EVEN VOORSTELLEN

Ik - Esther Linker - stel mij graag even aan u voor:

Geniet van elke reis!


In 1998 werd ik door een Zuid-Afrikaanse tennisvriend uitgenodigd om naar Zuid-Afrika te komen voor een vakantie. Vanaf het moment dat ik voet op Afrikaanse bodem zette, voelde ik mij direct ‘thuis’. Mijn idee was om meer mensen kennis te laten maken met dit veelzijdige, prachtige land. Zuid-Afrika wordt niet voor niets ‘de wereld in één land’ genoemd!


Na het behalen van het SEPR-diploma is toen het idee ontstaan om een eigen reisbureau vanuit huis te starten. Zo gezegd, zo gedaan: we hebben een logo ontworpen en een website gebouwd en in 2010 was het dan zover! Na verloop van tijd kwam al snel het idee om niet alleen reizen naar Zuid-Afrika aan te bieden, maar naar meerdere landen van het continent Afrika. Inmiddels is ons aanbod al aardig gegroeid en bieden we bijvoorbeeld ook rondreizen naar andere bestemmingen in Zuidelijk Afrika aan.


Wat dit werk met name zo leuk maakt, is de persoonlijke samenwerking met de mensen uit andere landen en op die manier direct in contact te komen met andere culturen. Ook is het voor mij een enorm leuke uitdaging om, samen met onze klanten, een droomreis in elkaar te zetten en alles tot in de puntjes voor ze te regelen.


Waar u ook heengaat op vakantie, geniet van elke reis!


estherlinkerEsther Linker