RONDREIS ZUID-AFRIKA

Zuid-Afrika is voor veel mensen die er geweest zijn de mooiste plek op aarde. Er is ontzettend veel te zien en te doen, denk aan:

  • De Tafelberg
  • Kaappunt
  • Robbeneiland
  • De walvissen bij Hermanus 
  • De struisvogels in Oudtshoorn op de Route 62
  • Slenteren langs de wijnvelden rond Stellenbosch
  • Op zoek naar avontuur in het National Park Tsitsikamma (West-Kaap)
  • Genieten van de vele olifanten in Addo National Park
  • Diepe kloven en prachtige watervallen ontdekken in de Oost-Kaap

 

PANORAMAROUTE

Maak tijdens uw rondreis Zuid-Afrika eens een mooie wandeltocht in de Drakensbergen aan de rand van Lesotho! Of wat denkt u van de spectaculaire panoramaroute? Eén van de mooiste routes van Zuid-Afrika! Onderweg geniet u van de prachtige verscheidenheid in landschappen; van watervallen tot canyons, vlakke bush, imposant gebergten en panoramische vergezichten zoals ‘Gods Window’.

 

DE BIG FIVE

Als het over Zuid-Afrika gaat, raken we niet uitgepraat. Het wordt niet voor niets ‘de wereld in één land’ genoemd. Ervaar het echte safari-gevoel in de vele wildparken zoals het Kruger National Park. Natuurlijk kunt u ook hier op zoek naar de 'Big Five’: buffel, leeuw, luipaard, neushoorn en olifant… of ga meteen voor de 'Big Seven’ en onderneem een poging om ook de walvis en witte haai te spotten tijdens uw bezoek.

 

ZUID-AFRIKA. DE REGENBOOGNATIE

Laat u betoveren door het Afrikaanse ritme en maak kennis met de ‘regenboognatie’, zoals Zuid-Afrika zich graag presenteert. Deze term is ontstaan door de mix van talen en de veelzijdigheid én veelkleurigheid van het land. Zo heeft Zuid-Afrika een bevolking van verschillende historische komaf, zoals de Zulu (battlefields), Xhosa en vele andere bevolkingsgroepen.

 

APARTHEID MUSEUM

Wilt u meer weten over de veelbewogen geschiedenis van Zuid-Afrika? Dan is het apartheid museum in Johannesburg echt een aanrader! In dit indrukwekkende museum wordt een aangrijpend beeld geschetst van de vreselijke geschiedenis van de apartheid, met de rassenscheiding en alle verschrikkelijke gevolgen daarvan.

Een mooie aanvulling daarop is een bezoek aan Soweto, waar u het oude huis van de voormalig president van Zuid-Afrika, Nelson Mandela, kunt bezoeken.

 

RONDREIS ZUID-AFRIKA

Wilt u een rondreis Zuid-Afrika maken? Benieuwd waar u het beste naar toe kunt gaan? Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte reisroute. Door onze ervaring en expertise bent u gegarandeerd van een reis die u van uw leven nooit meer zult vergeten!

 

“U kunt Afrika wel verlaten, maar het verlaat u nooit!”

 

Olifant1
   
Oppervlakte 30 X Nederland
Hoofdstad Pretoria en Kaapstad
Taal 11 talen, waaronder Engels en Afrikaans
Klimaat Gematigd/tropisch, hoogste aantal zonuren ter wereld. 
Reisperiode Hele jaar; juni-aug(winter), dec-febr(zomer)
Munt Zuid-Afrikaanse rand (ZAR)
Tijdsverschil Apr-okt geen, nov-mrt +1 uur
Luchthavens Kaapstad, Johannesburg, Durban
Reistijd Johannesburg 11 uur, Kaapstad 12 uur

View the embedded image gallery online at:
http://africatours.nl/bestemmingen/zuid-afrika#sigProIdaa20cdac3c