RONDREIS NAMIBIË

Namibië is een land van ongekende schoonheid, met veel indrukwekkende hoogtepunten. Het is dan ook dé ultieme bestemming voor fotografen.

Ervaar de unieke, betoverende landschappen, zoals de dieprode zandduinen van Sossusvlei en de oudste woestijn in de wereld: Namib Desert. En wat dacht u van het maanlandschap in Damarland of Fish River Canyon (de grootste in Afrika!) of prachtige rondvluchten langs – het bij surfers zo geliefde – Skeleton Coast?

 

WILD EN ONGEREPT

Wist u dat Namibië één van de beste landen is om wild te bekijken? Geniet van kuddes wilde dieren in Etosha National Park of ga op een cruise in Walvis Bay of Swakopmund, waar veel dolfijnen en zeehonden rondzwemmen!

Ontdek tijdens uw rondreis Namibië het land vanuit Windhoek zelf met de auto en ervaar het ongerepte Afrika op zijn best. Naast de bekende safari’s en prachtige natuur vindt u in Namibië ook spa’s, golfbanen en campings. De wegen zijn grotendeels onverhard, maar goed begaanbaar om zelf het land te ontdekken.

 

ONTMOET DE KLEURRIJKE BEVOLKING

Ga naar het échte, pure Afrika en ontmoet de verschillende bevolkingsgroepen met eeuwenoude tradities. Zoals de Herero met hun kleurrijke gewaden en prachtige hoofddeksels, de Himba met hun indrukwekkende haardracht en de San met hun aparte kliktaal.

 

EEN RONDREIS NAMIBIË… OM NOOIT TE VERGETEN

Namibië is een prachtig, boeiend land van ongekende weidsheid, dat alle verwachtingen overtreft. Het heeft contrasterende landschappen, surrealistische zonsondergangen, torenhoge duinen, woestijn en unieke stranden.

Het is een waar genot om in uw eigen tempo de ruige schoonheid van dit land te bewonderen! Uw rondreis Namibië is uitstekend te combineren met een bezoek aan bijv. Zuid-Afrika of Botswana. Wilt u meer weten over dit bijzondere land? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!

   
Oppervlakte 20 X Nederland
Hoofdstad Windhoek
Taal Engels, Afrikaans en Duits
Klimaat Subtropisch, zomer regenseizoen (N,NO) 
Reisperiode Mei-sep, winter juni-aug overdag warm en koele nachten
Munt Namibische Dollar (NAD)
Tijdsverschil Apr-okt geen, nov-mrt +1 uur
Luchthavens Windhoek
Reistijd Windhoek 14 uur

View the embedded image gallery online at:
http://africatours.nl/bestemmingen/namibie#sigProId92326a8f78