RONDREIS BOTSWANA

Botswana is een fascinerende bestemming, gelegen in het hart van Zuidelijk Afrika. Het land staat bekend om zijn uitgestrekte natuurparken, een grote variëteit aan landschappen en prachtige, ongerepte natuurgebieden.

 

RIJKE FLORA & FAUNA

Het grootste deel van het land bestaat uit savanne, struiken en uitgestrekte gras- en zandvlaktes. Prachtig om te zien. Echte bossen van Acacia's en Mopanes – de meest voorkomende boomsoorten van Botswana – zijn te vinden langs de oevers van de Chobe River.

 

EEN KOE-DOE… WÁT?

Tijdens uw reis door Botswana wordt uw vocabulaire op het gebied van wilde dieren en vogels hoogstwaarschijnlijk een stuk uitgebreid. Wat denkt u van een kafferbuffel, litschiewaterbok, blauwe gnoe of grijze kroonkraan?

Laat u de adem benemen tijdens een Mokoro-tocht door de opzienbarende Okavanga Delta, waar het werkelijk krioelt van wilde dieren en vogels. Ga op zoek naar de kaapse vos, bruine hyena en stokstaartjes in de Kalahari Desert of beleef intieme safari’s in de vele wildparken in één van de vele reservaten, zoals:

  • Kalaghadi National Park
  • Moremi Game Reserve
  • Gemsbok National Park
  • Chobe National Park

 

WAAROM EEN RONDREIS BOTSWANA?

Wilt u vooral genieten van de natuur en bent u op zoek naar de talloze wilde dieren die Afrika rijk is? Dan is een trip door Botswana zeker een aanrader! Deze bestemming is ook uitstekend te combineren met een bezoek aan andere landen in Zuidelijk Afrika, zoals Zimbabwe, Namibië en Tanzania.

 

Laat de reisexperts van Linker Africa Tours u adviseren over de ideale samenstelling van uw rondreis Botswana of Zuidelijk Afrika!

 

 

BotswanaLeeuw
copyright Botswana Tourism Organisation
 Oppervlakte 15 X Nederland
 Hoofdstad Gaborone
 Taal Engels, Setswana, Kalanga, Herero en Tswana
 Klimaat Droog woestijn, jan t/m mrt regentijd
 Reisperiode Hele jaar door
 Munt Botswaanse Pula (BWP)
 Tijdsverschil Apr-okt geen, nov-mrt +1 uur
 Luchthavens Gaborone (GBE), Ghanzi (GNZ), Maun (MUB)
 Reistijd Gaborone 11 uur

View the embedded image gallery online at:
http://africatours.nl/bestemmingen/botswana#sigProIdfed2bbd487

 

Reizen Botswana